Att vara en del av teamet

Att vara en del av Consor innebär inte att bara gå till ett vanligt jobb. Varje medarbetare i Consor utgör en viktig pusselbit i verksamheten och att axla eget ansvar och få saker att hända är en del av vardagen. Våra värderingar; ambition, kreativitet och kunskap genomsyrar allt vi gör.

Vad du får jobba med

Att arbeta på Consor innebär att du får hjälpa företag att bli bättre genom att applicera dina kunskaper och din ambition i riktiga case. Eftersom syftet med Consor är att ge studenter en möjlighet att arbeta praktiknära och utvecklas, ges du möjligheten att arbeta med en stor bredd där inget case är det andra likt. Vi ser att du, precis som vi, brinner för att lösa problem och att förvandla utmaningar till möjligheter. 

Roller inom Consor

Varje uppdrag är unikt och varje kompetens behövs.  Är du osäker på om det finns en roll för dig, skicka ändå iväg en ansökan. Sannolikheten är att det finns en plats för dig så länge du studerar på Uppsala universitet.

Som konsult arbetar du ofta med analysera data, identifiera utmaningar och möjligheter till utveckling, samt  formulera och presentera lösningsförslag. Du kan exempelvis få arbeta med strategi, marknadsföring, finansiell analys, digitalisering eller hållbarhet.

Consors IT-konsulter arbetar med allt ifrån programmering och webbdesign- och utveckling till IT-strategi, data science, arkitektur och kravställning. 

Som business developer arbetar du nära kund med att analysera och förstå marknader och verksamheter i syfte att identifiera möjligheter som kunden bör ta tillvara på. Rollen innefattar mycket kundkontakt och kan bland annat innebära analys av marknader och branscher samt möjlighet att identifiera möjligheter. 

 

Våra värderingar

Driv

För oss innebär driv att man kontinuerligt har en strävan till att lära sig mer. Du ska utveckla färdigheter och tankesätt som hjälper dig att navigera dig i arbetet och framtiden. Vi lägger mycket vikt i eget arbete och att man tar sig så långt man kan självmant och visar engagemang.

Öppenhet

Alla accepteras för den man är när man kommer. Vi är här för att lära oss och ingen är expert i början, det får du chansen att bli här. Öppenheten på Consor innebär även tolerans för andra som ingår i ditt team.

Självledarskap

Vi ger dig verktyg och flexibilitet så att du kan nå din framgång. Du får insikter, coachning, mentorer och får utveckla ditt självförtroende för att bli den ledare som Consor och våra kunder behöver. Självledarskap innebär en självständighet i tankar, och omdöme samt kreativitet.

Trivsel

Trivsel innebär att samtliga som jobbar på Consor ska se fram emot att gå till jobbet och att jobba med sina kollegor. Det ska vara en arbetsplats där alla känner sig välkomnade och inkluderade. Som anställd ska vara stolt över att jobba här och över de man jobbar med.

Rekryterings-processen

 • Ansökan

  Skicka in CV och personligt brev till:  hr@consorconsulting.se

 • Intervju

  Efter din ansökan får du en inbjudan att komma på intervju hos oss. Under intervjun får du möjlighet att berätta om dig själv och resonera kring en eller två casefrågor. 

 • Återkoppling

  Efter intervjun får du som ansöker en återkoppling om vårt beslut. Här finns möjlighet både till fasta tjänster och möjlighet att jobba som konsult. 

 • Onboarding

  Efter anställning får du som nyanställd en närmre introduktion till Consor och så att du snabbt kan komma in i din nya tjänst. 

Vad du får hos Consor

En CV-merit utöver
det vanliga

Stärkta relationer till
näringslivet

Sociala aktiviter

Kompetensutveckling med Consor Academy

Vänner för livet

Bli en del av teamet!

Söker du efter meriter och möjligheter utöver det vanliga? Strävar du efter att utvecklas och drivs av att leverera det där lilla extra? Vi på Consor ställer höga krav på oss själva och på det vi levererar. Våra värderingar; Ambition, Kreativitet och Kunskap genomsyrar allt vi gör.   

Vem vi söker: Vi söker framförallt dig som studerar en företagsekonomisk, teknisk eller IT-inriktad utbildning vid Uppsala universitet och som är i i mitten eller slutet av din utbildning. På Consor ges du möjlighet till en utmanande och händelserik vardag där dina ambitioner styr över din utveckling i kombination med stöttning ifrån oss. Det är av just den anledningen vi lägger störst vikt vid vem du är som person. Vi ser att du arbetar strukturerat, tar eget ansvar och brinner för det du gör. Det är även meriterande med erfarenhet utöver akademiska meriter.   

Låter det intressant? Välkommen med ditt CV och personliga brev till: hr@consorconsulting.se

Kontakta oss

Den bästa arbetslivserfarenheten för studenter i Uppsala.

Fyll i formuläret eller maila till kontakt@consorconsulting.se så återkopplar vi till dig inom kort. 

IMG_7882-2