Våra tjänster

Anlita oss för

Projekt

Gör idé till verklighet och anlita våra studentkonsulter! Vi förstår att varje projekt är unikt och tar ansvar för leverans från start till slut. Genom ett flexibelt arbetssätt kan vi skräddarsy varje projekt efter behov, oavsett omfattning, tidsperiod och kompetens. 

Bemanning

Få rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Bemanning är ett enkelt och flexibelt sätt att täcka upp behovet vid arbetstoppar. Vi erbjuder bemanning under semesterperioder, för löpande extrajobb och som förstärkning vid stora och små projekt. 

Rekrytering

Med ett stort nätverk av drivna studenter inom flera av universitetets discipliner kan vi hjälpa till att hitta nästa medarbetare. Genom vår kvalitetssäkring ser vi till att hitta kompetens och erfarenhet som bidrar till att bygga framtiden hos just ert företag. 

Vårt erbjudande

Med kompetens från hela universitetet kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster. Nedan ser du exempel på några av våra erbjudanden. 

Vårt arbetssätt

Consor kombinerar de mest drivna studenterna från Uppsala universitet med erfarna professionals från näringslivet. Detta ger oss möjlighet att arbeta med stort driv och med stöd av djup erfarenhet. I våra projekt använder vi beprövade metoder för att se till att lösa just era utmaningar. Med kreativitet och möjligheter i fokus arbetar vi engagerat och strukturerat för att vid varje uppdrag, uppnå allra bästa möjliga resultat. 

Varmt välkommen till Consor!

Vill du veta mer om hur vi ser på hållbarhet? Eller vad den senaste forskningen säger om organisationskultur?  Ett första möte är alltid gratis hos oss. 

Joar Berglund

Eller bli kontaktad: